Oxford International Curriculum müfredatı

Bahçeşehir ve Kurtköy kampüslerimizde uyguladığımız Oxford International Curriculum müfredatı ile yetişen öğrencilerimiz kampüslerimizdeki teknoloji laboratuvarlarında online olarak sınava katılabilecek ve uluslararası geçerliliği olan dil sertifikalarını alabilecekler! Çocuklarımızı yabancı dilde güçlü bir altyapı ile yetiştirmeye devam ediyoruz!

Proje Tabanlı Öğrenme ve Uygulamaları Eğitimi

Altınbaş Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Projeler Bölümü Direktörü Doç. Dr. Hakan Kaygusuz tarafından okul yöneticilerimiz ve bölüm başkanlarımıza “Proje Tabanlı Öğrenme ve Uygulamaları Eğitimi” verildi.

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Açılışı

2022-2023 eğitim öğretim yılı genel kurulumuz Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın İmam Altınbaş ve Vega Okulları eğitim kadrosunun katılımlarıyla gerçekleşti. Aramıza yeni katılan öğretmenlerimize hoş geldiniz diyor, mutlu, sağlıklı, huzurlu ve başarılı bir sene diliyoruz.

Kişilerarası Etkili İletişim ve NLP Atölyesi

Kişilerarası İletişim ve NLP Uzmanı Dilek Uzunhasanoğlu Ölmez tarafından gerçekleştirilen `Kişilerarası Etkili İletişim ve NLP Atölyesi` ile yeni dönem öğretmen eğitimlerimiz devam ediyor.

2022-2023 Eğitim-Öğretim Dönemine Hazırlık ve Planlamalar

Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın İmam Altınbaş ve Yönetim Ekibimiz liderliğinde tüm eğitim kadromuz ile birlikte 2022-2023 eğitim-öğretim dönemine hazırlık ve planlamalar için çalışmalarımıza başladık.

Detaylı Bilgi

"Eğitimin Değişmeyen Doğruları" Ebeveyn Söyleşimizi Gerçekleştirdik!

Vega Okulları Ebeveyn Söyleşileri kapsamında, "Eğitimin Değişmeyen Doğruları"konulu söyleşimiz Prof.Dr.Sinan Canan ve Eğitimci Sosyolog Ali Koç'un değerli katkıları ve velilerimizin yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Detaylı Bilgi

Öğretmen Eğitimlerimiz Devam Ediyor.

Öğretmenlerimiz, her ay alanında uzman eğitmen ve akademisyenler ile Türkiye'nin en profesyonel öğretmen eğitim platformu olan @teacherxonline 'da bir araya gelmeye devam ediyor!

Detaylı Bilgi

Öğretmenler Günü Programımızı Gerçekleştirdik!

Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın İmam Altınbaş, Öğretmenler Günü programımızda öğretmenlerimizle bir araya geldi.

Kurumumuzda 5. Yılını dolduran öğretmenlerimize sadakat plaketleri verildi.Vega Okullarının 10.yıl pastası kesilirken coşku dolu anlar yaşandı.

Bu anlamlı buluşma, Vega Okullarındaki dayanışmayı ve öğretmenlere duyulan saygıyı bir kez daha vurguladı.

Öğretmenler Günü Kutlu Olsun!