VEGA Okulları’nda Matematik ve Bilim Eğitimi

Kızlarıma büyüdüğünüzde ne olmak isterdiniz diye sorduğumda "bilmiyoruz henüz karar veremedik" şeklinde cevaplar alırdım. VEGA’da bilim kulübüne katıldıktan sonra küçük kızım, baba ben büyüyünce bilim insanı olacağım dedi. Kızıma bilime ilgi, araştırma ve merak duygusunu okulu kazandırdı. Büyük kızım da matematik kulübünün bir üyesi olarak derslerde 3 boyutlu geometrik çizimler yapar ve modeller oluştururdu. Bu pratikler ona farklı boyutlarda düşünme ve yaşam içindeki gündelik olaylara analitik yaklaşabilme yetisi kazandırdı. En sevdiği ve başarılı olduğu ders tabi ki matematik. Bir baba olarak kızlarıma bu temeli kazandıran VEGA Ailesinin her ferdine teşekkür ederim.

Serpil - Kamil Bıyıkçı

VEGA Okullarında Yabancı Dil Eğitimi

Atatürkçü, modern anlayışı ve idealist öğretmen kadrosu ile VEGA Okulları kızım için hem iyi bir okul hem de gelişimi için iyi bir yol gösterici niteliğindedir. Yabancı dile yaklaşımı, yabancı öğretmen ile eğitim alıyor olması ve ikinci yabancı dil için yeterli ders saatinin olması seçimimde önemli bir rol oynadı. VEGA Okullarına teşekkür ediyorum.

Melike - Özgür Kandemir

VEGA Okullarında Sporun Önemi

Her anne baba gibi bizde çocuğumuzun eğitimi konusunda en iyi seçimi yapmak istiyorduk. Araştırmalarımız, bizi en doğru adres olan VEGA Okullarıyla buluşturdu. Çocuğum VEGA okulları sayesinde derslerinde hakettiği başarıyı yakaladı. Daha da önemlisi okulumuzun spor etkinlikleri sayesinde Görkem’in içindeki cevheri keşfettik. Alacağı eğitimin yanı sıra spor alanında kazanacağı tecrübelerle belki de hayatına bambaşka bir yol çizecek. Okulumuzun eğitim kalitesi ve tüm aktivitelerinden çok memnunuz. Doğru adresteyiz. İyi ki varsınız VEGA Okulları ve Öğretmenleri.

Özgür - Dursun Meriç Özbek

VEGA Okullarında Yetenek Testleri ve Antropometrik Ölçümler

Okulumuzda eğitime verilen önem ve özenden oldukça mutluyuz. Aynı zamanda, çocuklarımızın spora aktif katılımı eğitimin önemli bir parçası olarak görülüyor. Her çocuğun kendi fiziki özellikleri ve ilgi alanına göre uygun spor dalına yönlendirilmesi için bir program başlatıldı. Antropometrik ölçümler ile bilimsel test verileri ışığında uzman değerlendirmelerine göre çocuklarımız spor dallarına yönlendiriliyor. Bundan sonrasında da gelişimleri her dönem takip edilecek. Oğlumuzun yaşamında, eğitim hayatının yanında vazgeçilmez bir parça olarak sporun yer alması hedefimizi destekleyen bir okulda olduğumuz için gururluyuz.

Özge - Devrim Uyanık

VEGA Okullarında Sorgulamaya Dayalı Eğitimin Önemi

Güncel eğitim sistemimizde çocuklarımız, kendilerine sorulmuş olan soruların cevaplarını önlerindeki 4 seçenekten birisinde arıyorlar. Çocuklarımızın kendilerine sunulmuş seçeneklerden çok daha farklı; çok daha doğru cevapları olabileceğini kabul eden öğretmen ve kurum sayısı o kadar az ki. Bu bakış açısı ile ilk çocuğumuz için okul seçimi yapma zamanı geldiğinde, doğru okulu bulabilmek amacı ile 12 ayrı okul ile görüşme yapmışız. İyi ki VEGA Okulları ile yolumuz kesişti. VEGA Okulları ile birlikteliğimizin 3. yılında çocuklarımızın kazanımlarını görmek, onların hayatta mutlu ve başarılı bireyler olarak yer almaları konusundaki ümidimizi her geçen gün biraz daha artıyor. Çünkü anlayarak öğreniyorlar; bilgiyi, ezberlemek yerine, keşfederek, sorgulayarak ve tartışarak içselleştiriyorlar.

Özlem - Ahmet Yakut

VEGA Okullarında Sanat ve Sporun Önemi

Biz Ege TULGA’nın anne babasıyız ve her anne baba gibi oğlumuz için en doğru kararları alabilmek adına çok hassas ve titiz davranıyoruz. Ege TULGA için akademik başarı ne kadar önemliyse, sosyal hayatın içinde olabilmek ve kendini sporla-sanatla ifade edebilmek, özgür bırakabilmekte o kadar önemli. Ve işte bu noktada VEGA Okulları çok doğru bir karar. VEGA’da sanat dolu günler sizi bekler... Sevgiyle...

Nazan - Murat Tulga