YETENEK AKADEMİSİ

ULUSLARARASI SERTİFİKA PROGRAMLARIMIZ

VEGA Okulları hayat başarısına odaklanmıştır.

Çocuklar akademik güçlü bir eğitimle bir sonraki eğitim hayatlarına hazırlanırlar. Alacakları uluslararası sertifika programlarıyla birlikte hem Türkiye'deki hem de yurtdışındaki üniversitelerde başarılı olacak şekilde yetiştirilirler.

Dünya vatandaşı olmak yolunda ilerlerken kültürümüz ışığımız olur.

Biz Türkiye'nin gerçeklerinden, sisteminden kopmadan eğitim yaparız. Diğer yandan uluslararası çalışmalarımızla öğrencilerimizi dünyanın her yerinde eğitim alabilecek şekilde hazırlarız.

Yaz stajları, işletme çalışmaları gibi etkinliklere girişimcilik ruhu desteklenir ve çocuklar bir şeyler üretmesi, kurması ve işletmesi konusunda desteklenirler.

Vega Okulları, Uluslararası Bakalorya Diploma Programına (DP) Bahçeşehir Kampüsü ile aday bir okuldur. Bu kampüsümüz bir IB Dünya Okulu olmak için programa yetki alma sürecindedir. IB Dünya Okulları, 'yüksek kalitede, zorlayıcı ve uluslararası eğitime adanmışlık' felsefesini paylaşır ve biz, bunun öğrencilerimiz için çok önemli olduğuna inanarak çalışıyoruz.