YAZ OKULLARI KAYIT BİLGİ FORMU

VEGA Okulları, akademik olduğu kadar sosyal yönden de gelişmiş bireyler yetiştirme vizyonu doğrultusunda öğrenciler için verimli ve mutlu bir tatil alternatifi olan VEGA Yaz Okullarını bu yıl da hayata geçirmektedir. VEGA Yaz Okulları, kampüslerimizin bulunduğu ilçeler ve civarındaki 4-14 yaş grubu öğrencilerin kültürel, sanatsal ve sportif donanımlarını eğlenerek zenginleştirmelerine olanak sağlamayı hedefler. Okulumuzun alanında uzman eğitim kadrosunun yönetiminde ve güvenli tesislerinde gerçekleştirilen yaz okulu organizasyonumuzda öğrenciler; basketbol, voleybol, hentbol, satranç, yüzme, dans, resim, müzik, robotik, kodlama ve İngilizce’den oluşan kapsamlı bir programla desteklenir. Kültürel ve eğlence amaçlı gezileri de (müze, piknik vb.) içeren programla öğrencilere kaliteli vakit geçirme imkânı sağlanır. Okulumuzun Rehberlik Birimi dönem boyunca görev başında olup tüm öğrencileri yakın takibinde tutar. Yaz Okullarında elde edilen tüm kazanımların dönem sonu gösterileri ile sergilendiği programın sonunda öğrencilere katılım sertifikası verilir.

Aşağıdaki formu doldurarak başvurabilirsiniz. Detaylı bilgilendirme için tarafınıza en kısa zamanda dönüş yapılacaktır.

Seçilen Kampüs

Seçilen Dönem