YÖNETİM KURULU BAŞKANI'NIN MESAJI

Ülkemizin geleceğinde fark yaratacak bireyler yetiştirmek ancak fark yaratan bir eğitim ile mümkün olacaktır...

Altınhas Holding olarak 60 yılı aşkın tecrübemizden aldığımız güç ile faaliyetlerimizi sürdürürken her zaman en temel gayemiz çağdaş ve gelişen bir Türkiye'ye hizmet etmek oldu.

Vizyonumuzu; Türkiye'nin ve faaliyette bulunduğumuz ülkelerin ekonomisine katma değer sağlayacak, sektöründe öncü, yenilikçi ve çevreye duyarlı kurumlar yaratmak olarak belirledik. Ancak hepsinden önemlisi de attığımız her adımda "önce insan" felsefesini benimsedik.

Bugün birçok farklı alanda faaliyet gösteren ve sektörün başlıca şirketleri arasına adını yazdıran firmalarımıza baktığımızda elde ettiğimiz başarının, hayatın her alanında insana duyarlı yaklaşımımızın bir sonucu olduğuna yürekten inanıyoruz.

Ülke ekonomisine ve itibarına değer katan bir Holding olarak iş sahasındaki başarımızın yanı sıra toplumsal sorunların çözümü konusunda da kendimizi her zaman sorumlu hissettik. Şirketlerimizde sağlıktan eğitime, spordan sanata çeşitli sosyal sorumluluk projelerine katılım bilincini oluşturduk, kaynak ürettik ve projelerin verimliliğini titizlikle takip ettik.

Özellikle eğitimin, ülkemizin geleceğinin şekillenmesinde büyük rol oynadığına her zaman inandık ve gençliğin yetişmesine hizmet etmenin bir vatandaşlık borcu olduğunu düşündük.

Bu inancımızdan yola çıkarak, Mehmet Altınbaş Eğitim ve Kültür Vakfı'nın desteğiyle İstanbul Altınbaş Üniversitesi'ni kurduk.

2011-2012 akademik yılında eğitim hayatına başlayan Üniversite'miz eğitimde fark yaratma vizyonu ile kısa sürede büyük gelişmelere imza attı.

Sınırların ötesinde ve ülkemizin gereksinimleri ile bütünleştirilmiş bir eğitim anlayışı ile çalışmalarını sürdüren üniversitemiz bünyesinde bugün; Tıp ve Hukuk fakültelerinin de aralarında bulunduğu 7 farklı fakülte, 6 farklı alanda eğitim veren Meslek Yüksekokulu ve Yabancı Diller Yüksekokulu, Fen Bilimleri ve Sosyal Bilimler Enstitüleri ve 3 farklı alanda çalışmalarını sürdüren Araştırma ve Uygulama Merkezleri yer almaktadır.

Ülkemizin geleceğinde fark yaratacak bireyler yetiştirmenin ancak fark yaratan bir eğitim ile mümkün olabileceğine olan inancımızla faaliyetlerimize devam ettik ve eğitim alanındaki bir diğer önemli girişimimizi de 2014 yılı itibariyle Altınhas Holding çatısı altında kurduğumuz VEGA Okulları ile gerçekleştirdik.

VEGA Okulları, güçlü bir kurumsal altyapı ile birleştirilmiş, başarılı eğitim geçmişine sahip kurucuların liderliğinde 2014-2015 akademik yılı itibariyle eğitim hayatına başlamıştır.

VEGA Okulları'nın ana hedefi; geleceğe doğru büyüyen bir Türkiye ve fark yaratan bir toplum oluşturma gayesiyle; çağdaş, değer sistemi gelişmiş ve sosyal sorumluluklar üstlenebilen başarılı nesiller yetiştirmek olacaktır.

Bu vesileyle, VEGA Okulları ailesine ve okulumuzda eğitim hayatına başlayacak olan öğrencilerimize şimdiden başarılar diliyoruz.

Saygılarımla,

İmam Altınbaş